Til champagnen
Eksotisk fruktoppsats
3 etg fruktoppsats med blanding av eksotisk frukt.
Kr 1 995,- (fra 40 personer og oppover)
Finhakket løk og crème fraiche i terteskjell
med sort og rød kaviar
Kr 45,- / 2 stk pr pers
Bruschetta med skogsoppstuing
Tilsmakt hvitvin, hvitløksost, sjalottløk og frisk persille
Kr 45,- / 2 stk pr pers
Chilimarinert scampispyd
Med koriander, rødløk og hvitløk
Kr 55,- / 1 spyd med 3 scampi pr pers
Rosastekt andebryst
På bruschetta med Cognac- og fikenkompott
Kr 50,- / 2 stk pr pers
Fransk eggekake
Med chevre, artisjokkhjerter, amadinepoteter på sticks med cherrytomat
Kr 45,- / 2 stk pr pers
Minimumsbestilling 40 personer
Til kaffe avec
Petit Four i ulike varianter, søte små delikatesser, assortert utvalg:
Fat med 100 stk kr 1 650,- Fat med 150 stk kr 2 250,-
Kaffe
Selges i hele kanner (10-12 kopper pr kanne)
Det faktureres for det antall kanner dere drikker - kr 220,- pr kanne
Til drinken
Snacks - assortert utvalg med blant annet nøtter, chips og saltstenger
Kr 35,- pr pers
Nattmat
Wienerpølser med tilbehør Kr 85,- pr pers
Hjemmelaget Betasuppe Kr 130,- pr pers
Forretter
Grønne asparges med fritert serranoskinke
Serveres med Chevre, ovnsbakte tomater og sherryvinaigrette
Kr 165,-
Hvitløkgratinert sjøkreps
Serveres på salat med bringebærvinaigrette.
Kr 185,-
Hummerbisque
Hjemmelaget fra bunnen med hummerkjøtt og crème fraiche, brennes av med cognac. En himmelsk opplevelse!
Kr 185,-
Grillede kamskjell
Serveres med lune asparges, sautert sopp og løk, og naperes med sauternesjy
Kr 180,-
Ovnsbakt breiflabb-tournedos
Serveres med fransk inspirert ratatouille
Kr 175,-
Røkelaksmousse
På en seng av frisk salat med tyttebærvinaigrette
Kr 165,-
Mellomretter
Andelevermousse med portvin
Serveres på salat med tranebærvinaigrette
Kr 170,-
Kamchatka-krabbe
Kongekrabbe tilsmakt chili, lime og ingefær. Serveres med mango og granateple.
Kr 195,-
Italiensk ostetallerken
Tallegio og Gorgonzola Dolce
Serveres med honningstekte valnøtter. Kr 165,-
Hovedretter
Stekt kveitefilet
Serveres med blomkål, broccoli og kraftig rødvinssaus.
Garneres med sprøstekt bacon, kapers, sort oliven og hvitløkspotetmos.
Kr 360,-
Rosastekt andebryst
Serveres med en blanding av råstekte poteter, sopp og løk stekt i andefett
Smørdampet haricot vert og balsamicosjy
Kr 360,-
Timianbakt svin indrefilet
Serveres med ristet skogsoppsymfoni og smørdampet asparges.
Balsamicosjy tilsmakt bringebær og persillestekte Amandine-poteter
Kr 325,-
Lammefilet
Serveres med ovnsbakt blomkål, vårløk, hericot vert og broccoli i smør med hvitløk. Bakte Piccolotomater med Maldonsalt.
Kremet hvitløksaus og Anna poteter
Kr 360,-
Helstekt Indrefilet av okse
Serveres med ovnsbakt blomkål, vårløk, hericot vert og broccoli i smør med hvitløk. Bakte Piccolotomater med Maldonsalt.
Rødvinsaus og Anna poteter
Kr 375,-
Ytrefilet av hjort
Serveres med ovnsbakt blomkål, vårløk, hericot vert og broccoli i smør med hvitløk. Bakte Piccolotomater med Maldonsalt.
Portvinsaus og Anna poteter
Kr 385,-
Desserter
Frisk ananas-carpaccio
Med koriander-juice og sitronsorbet
Kr 160,-
Sjokoladetrio-Shot
Sjokolademousse på en kraftig konfektkake serveres med sjokoladeanglaise i shotglass og en forfriskende
appelsin- & bringebærsalat marinert i likør
Kr 165,-
Pernodmarinert kiwi
Kiwi marineres i 2 døgn i Pernod. Serveres med kokos sorbet
Kr 155,-
Pasjonsfruktfantasi
Pasjonsfruktmousse sprayet med hvit sjokolade og sjokoladekant, fylt med bringebærterinne på gulrotkakebunn
Kr 165,-
Lemon Posset
Frisk deilig sitronkrem serveres i coctailglass - toppes med havreflarn crust og friske bær
Kr 160,-
Buffeter
Dronning-buffet I
Hvitløksgratinert Fersk Sjøkreps
½ sjøkreps gratineres i ovn med hjemmelaget hvitløkssmør
Ristede Kamskjell
Serveres på en seng av sautert spinat og sjampinjonghatt
Sterke Kreolsk Scampi
Stekes hardt i ovn i en kraftig tomatsaus med chili, hvitløk og grønnsaker
Rosastekt Andebryst
Lunt andebryst i skiver med fiken
Timianbakt Svin Indrefilét
Serveres med bringebær -og balsamicosirup
Chicken Curry
Kyllingbryst i strimler med friske grønnsaker - asiatisk vri. Serveres med ris
Amandine Poteter
Amandine poteter stekes med hvitløk og persille
Tomat og Mozzarella Salat
Serveres på fat med frisk basilikum
Assorterte Oliven
Blandet oliven på fat
Ceasar Salat
Salat med brødkrutonger, Ceasar dressing og revet parmesan
Brød og Aïoli
Ferskt brød serveres med hjemmelaget hvitløksmajones
Kr 575,- pr pers
Minimumsbestilling 40 personer
Dronning-buffet II
Hvitvinsdampet blåskjellsuppe
med hvitløk og juliennegrønnsaker
Røkelaksmousse
på bruschetta med svart kaviar
Kongereker
stekt i olje og hvitløk - med paprika og koriander
Urtestekt kyllinglår
marinert og bakt i ovn
Ovnsbakt svinefilet
med syltet rødløk
Helstekt indrefilet av okse
av okse med ristet skogsopp
Gratinert blomkål
med bechamelsaus og sprøstekt bacon
Timianbakte poteter
med havsalt og olivenolje
Chèvresalat
med artisjokkhjerter, aspargesbønner og Dijonvinaigrette
Tomat og ruccula salat
med balsamico eddik og knust hvitløk
Ferskt brød og aïoli
Valgfritt med eller uten ostefat:
Assorterte oster, frukt og kjeks
Kr 555,-
Et tillegg i pris på kr 30,- med ostefat pr pers
Minimumsbestilling 40 personer
Dronningen buffet III
-Tradisjonelt koldtbord:
Pillede reker
med sitron og majones
Gravlaks
med sennepsaus
Kalkunbryst
med waldorfsalat
Røkelaks
med eggerøre
Varme kyllinglår
marinert i olje med urter
Hjemmelagde karbonader
med stekt løk
Roastbeef
med remulade
Spekematanretning
med eggerøre
Dansk leverpostei
lunet med bacon og stekt sopp
Blandet grønn salat
med vinaigrette
Ovnsbakte poteter
med persille og hvitløk
Godt brød og smør
Kr 465,- pr pers
Minimumsbestilling 40 personer (minimum 30 ved konfirmasjon på søndager)
Dronningen buffet IV - Skalldyrsmeny
Grønnskjell
Pestomarinert
Kamchatka-krabbe
hvitløksgratinert
Scampi
stekt i olje og hvitløk - med paprika og koriander
Krabbeklør naturelle
med urtedressing Hvitvinsdampede blåskjell med juliennegrønnsaker Kamskjellsalat med sautert spinat, frisk asparges og hvitvinsaus
Hvitvinsdampede blåskjell
med juliennegrønnsaker
Kamskjellsalat
med sautert spinat, frisk asparges og hvitvinsaus
Frisk grønn salat
Ferskt brød Majones Aïoli
Kr 585,- pr pers
Minimumsbestilling 40 personer
Dronningen Buffet V – Øya Buffet
Sotet laksefilet med sitron og creme fraiche dressing
Chilimarinert Scampi med chili, hvitløk og paprika
Urtemarinert kyllinglår
Pasta med bacon og sort oliven i tomatsaus
Timianbakt svin ytrefilet
Båtpoteter med rosmarin og hvitløk
Tomatsalat med rødløk og balsamico vinaigrette
Frisk salat med vinaigrette
Brød og Smør
Kr 455,- pr pers
Minimumsbestilling 40 personer
Minnesamvær
Inkluderer snitter, kakebord, mineralvann, borddekking, enkle blomster, hovmester og servitører, vask av lokalet, 3 timer hos oss – valgfri oppstart.
Kr 425,- pr pers. (minimum 50 personer)
Leie kr 3000,- kommer I tillegg som går uavkortet til KNS.
Forespørsel/ Booking: dronningen@kns.no
Alle priser på Dronningen er inklusive 25% mva
VELKOMMEN TIL DRONNINGEN